Άρχισαν οι εγγραφές στην Αγία Άννα

Την έναρξη των εγγραφών ανακοίνωσε η σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα”.


Η σχετική ανακοίνωση:

Η σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020. Δίνοντας έμφαση στη ορθή εκγύμναση αλλά και στην κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φροντίζουν η τύχη των παιδιών να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής (ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) και διπλωματούχων προπονητών (UEFA A, B, C).

Η σχολή ποδοσφαίρου  συμβαδίζοντας με τα διεθνή προπονητικά-παιδαγωγικά πρότυπα νεαρών ποδοσφαιριστών εφαρμόζει και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά την παρουσία δύο προπονητών σε κάθε τμήμα (για μαθητές/αθλητές γεννημένους από το 2008 έως το 2014).

Την ευθύνη υλοποίησης των προπονητικών προγραμμάτων θα έχει ο Γρηγοριάδης Κώστας (κάτοχος διπλώματος UEFA B),  πλαισιωμένος από τους προπονητές: Αθανασιάδη Νίκο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B), Καραλή Λεωνίδα (ΚΦΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B),  Μπαλαμούτη Παναγιώτη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Σδρόλια Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Αγραφιώτη Φώτη (κάτοχος διπλώματος UEFA B),  Πετσιμέρη Στέλιο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Καψιώτη Χρήστο (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Καρανάσιο Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Βέργο  Γιάννη (υποψήφιος κάτοχος διπλώματος UEFA C)  και Φιλατζικιώτη Αλέξανδρο (κάτοχος διπλώματος UEFA C).

Επίσης -και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά- θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης/εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή  κ. Γρηγοριάδη Κώστα (κάτοχος διπλώματος UEFA B) αποκλειστικά για αθλητές της Αγίας Άννας.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης φροντίδας για τους αθλητές μας δίνουμε τη δυνατότητα -με την εγγραφή στη σχολή- καρδιολογικού ελέγχου στη συνεργαζόμενη  ιδιωτική γενική κλινική  “Άνασσα” (Βερναρδάκη και Ορφανοτροφείου, Βόλος).

Η διεύθυνση της σχολής θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών και στους τομείς της διατροφής, της ψυχολογίας και της αποκατάστασης συνεργάζεται με επιστημονικό προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Η παρουσίαση των επιστημονικών συνεργατών καθώς και των προπονητών θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της σχολής (Olimpico Sport Club).

Εγγραφές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Θα λειτουργήσουν τμήματα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-91545