Τόρες: Να οδηγήσουμε τον Βόλο ψηλά

Ο Χοακίν Τόρες θα έπρεπε να ήταν παρών στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, ωστόσο ερχόμενος από την Αργεντινή στην Ελλάδα του έβαλαν “stop” στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και τον έστειλαν πίσω στην πατρίδα του. 

Ο παίκτης όμως είχε ήδη προσύμφωνο εργασίας στην Ευρώπη από τον Βόλο και άρα έπρεπε η βίζα του να έχει γίνει αποδεκτή από τους Γερμανούς, οι οποίοι παράτυπα δεν του επέτρεψαν να μπει στο αεροπλάνο για την πατρίδα μας.

Εν τέλει έφτασε στη χώρα μας την Κυριακή και τη Δευτέρα υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα της Μαγνησίας. Έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Βόλου στο novasports.gr θέτοντας ψηλά τον πήχυ.

Για τους λόγους που επέλεξε τον Βόλο ως επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Αργεντινός απάντησε: Επειδή είναι μία μεγάλη ομάδα και θα παλέψει για ένα ευρωπαικό εισιτήριο.

Για το αν πιστεύει πως θα τον βοηθήσει αυτή η απόφασή του για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του: Αν καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα θα με βοηθήσει στην καριέρα μου η απόφασή μου να παίξω για τον Βόλο

Ο Χοακίν Τόρες είπε πως αυτή είναι η πρώτη του εμπειρία εκτός Αργεντινής και γι αυτό έχει μεγάλη διάθεση και μεγάλες φιλοδοξίες

Πρώτος και βασικός του στόχος είναι να οδηγήσουν, αυτός και οι συμπαίκτες του, τον Βόλο ψηλά

Τέλος, λόγω του στυλ που αγωνίζεται και της σωματοδομής του, ο Τόρες είπε πως οι συμπαίκτες του παρομοιάζουν με τον Μέσι!

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Χοακίν Τόρες

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις