Στοίχημα: Επιλογές από Λιγκ Καπ Γαλλίας

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (27/08) παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται παιχνίδια ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Όσον αφορά τη δεύτερη διοργάνωση, οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται με πολλές αλλαγές, καθώς έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο πρωτάθλημα. Με σημεία από αυτή θα πορευθούμε σήμερα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ανοικτή η πρόκριση στο “Μαρσέλ Πικό”

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Νανσί – Αζαξιό. Η Νανσί γνώρισε βαριά ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (3-0 από τη Σοσό εκτός), που ήταν και η πρώτη στη φετινή σεζόν. Από την άλλη, η Αζαξιό βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έρχεται από νικηφόρα αποτελέσματα, τρέχει ρεκόρ 3-1-1 και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αμφότερες έδειξαν ενδιαφέρον για το Λιγκ Καπ, θα έχουν κάποιες αλλαγές φυσικά στην ενδεκάδα τους, καθώς αυτό που τις ενδιαφέρει περισσότερο είναι το πρωτάθλημα. Περιμένουμε παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, το ενδεχόμενο η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι συγκεντρώνει πιθανότητες και το «Χ» σε απόδοση 2.90 αξίζει το ρίσκο.

Ρίσκο με Ορλεάν

Συνεχίζουμε με το Λε Μαν – Ορλεάν. Η Λε Μαν αδικείται από τη βαθμολογική της συγκομιδή στο πρωτάθλημα, μετράει μόνο ήττες μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών (στις τέσσερις έχασε με σκορ 2-1), πληρώνοντας σε αυτή τη σειρά αγώνων τις αμυντικές της αδυναμίες. Η Ορλεάν, από την άλλη, πέτυχε τρία γκολ εκτός έδρας, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Τουλούζη, μένοντας τελικά στο 3-3 με τη Ροντέ, αγνοώντας ακόμη τη νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3). Οι φιλοξενούμενοι πείθουν περισσότερο με τις εμφανίσεις τους, περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση και δείχνουν να υπολογίζουν σημαντικά στο Λιγκ Καπ. Κάποια στιγμή η Λε Μαν θα βγάλει αντίδραση, το πρωτάθλημα όμως αποτελεί μεγάλη της προτεραιότητα και η Ορλεάν δείχνει να βρίσκεται ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη. Ρισκάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.80.

Περνάει η Νιόρ

Κλείνουμε με το Νιόρ – Γκρενόμπλ. Οι γηπεδούχοι αφήνουν καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μετά από πέντε αγωνιστικές μετρούν μόλις μια ήττα (2-2-1), αυτή στην πρεμιέρα από την Τρουά (0-2). Στον αντίποδα, η Γκρενόμπλ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, μετράει απολογισμό 0-3-2 και δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Η Νιόρ μπορεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού φορ της Σισοκό (3 γκολ σε 3 παιχνίδια), ωστόσο δείχνει σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, παίζει στην έδρα της και δείχνει πιο ικανή από τη αντίπαλό της να προχωρήσει στη διοργάνωση. Ο άσσος βρίσκεται ψηλά, στο 2.55 αποτελεί μεγάλη ευκαιρία και θα τον κρατήσουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις