Θέλει Βαλίντ Αμπέντ η Νίκη

Ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό, ως δανεικούς, επιδιώκει να αποκτήσει η Νίκη και όπως έχουμε τονίσει οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται κοντά στο να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Νίκο Μαρινάκη, ενώ έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και τα ονόματα των Διαμαντή Χουχούμη, Αλέξανδρου Μουζακίτη, Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλο και Νίκου Γιαννιτσάνη.
Ωστόσο, σύμφωνα με…

…όσα αναφέρει σήμερα (28/6) η εφημερίδα «Θεσσαλία», η Νίκη στοχεύει στο να αποκτήσει ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό τον Βαλίντ Αμπέντ, ο οποίος είναι αδελφός του Μεχντί Αμπέντ που έπαιξε στον ΠΑΟ δανεικός από τη Νιουκάστλ. Είναι γεννημένος το 1993, έχει καταγωγή από την Αλγερία, αλλά διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. Είναι αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος και μπορεί να παίξει τόσο στις πτέρυγες όσο και πίσω από τον σέντερ φορ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θεσσαλία», ο Βαλίντ Αμπέντ δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμφώνησε να τον κάνει δικό του και να τον δώσει δανεικό. Ο Βαλίντ Αμπέντ μέχρι το 2010 ανήκε στη Σεντ Ετιέν, απ’ όπου μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ. Μετά από τις καλές του εμφανίσεις στους «μικρούς» της λονδρέζικης ομάδας, δοκιμάστηκε στην Άρσεναλ και στη Μίντλεσμπρο, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Έτσι κατέληξε στον Παναθηναϊκό, απ’ όπου είναι πολύ πιθανό να έρθει στη Νίκη ως δανεικός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις