Champions League: Τα «φώτα» στο Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνονται απόψε (28/8) τα play off του Champions League με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΑΠΟΕΛ να συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον.

Βραδιά Champions League και η αποψινή (28/8) με το «μενού» των play off να ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια. Έξι ομάδες, λοιπόν, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους διεκδικώντας τα τρία τελευταία «αστεράτα» εισιτήρια για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φυσικά τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άγιαξ στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Οι Κύπριοι έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης απέναντι στον «Αίαντα» με το παιχνίδι της Κύπρου να έχει λήξει στο 0-0. Οι ελληνικές ομάδες θα παρακολουθούν στενά τον αγώνα, καθώς το κυνήγι για την κατάληψη της 15ης θέσης της ειδικής βαθμολογίας της UEFA μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου έχει πάρει «φωτιά».

Στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ καλείται να υπερασπισθεί το προβάδισμα του 1-0 που απέκτησε στην Αυστρία κόντρα στη ΛΑΣΚ Λίντς, ενώ την ίδια ώρα Σλάβια Πράγας και Κλουζ θα δίνουν τη δική τους μάχη στη Τσεχία με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει 1-0 υπέρ της τσέχικης ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ (0-0) 22.00 COSMOTE SPORT 2 HD

Κλαμπ Μπριζ – ΛΑΣΚ Λίντς (1-0) 22.00 COSMOTE SPORT 4 HD

Σλάβια Πράγας – Κλουζ (1-0) 22.00 COSMOTE SPORT 3 HD

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις