ΝΠΣ Βόλος: Τα εισιτήρια με Άρη

Τον Άρη φιλοξενεί ο ΝΠΣ Βόλος, το Σάββατο στις 21:30, στο πρώτο του εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα της Super League 1. H διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα.

Η σχετική ενημέρωση:

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα δίνει η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί, έπειτα από πολλά χρόνια, αγώνα της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου Βόλος – Αρης (9.30 μ.μ.) θα τεθούν στην κυκλοφορία από αύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου και η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου).

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εισιτηρίων (διαρκείας και αγώνα), τα γραφεία της ομάδας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα λειτουργούν από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα, από τις 7.30 μ.μ. έως την έναρξη της αναμέτρησης η διάθεση των εισιτηρίων  θα γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου τα οποία βρίσκονται στη Β’ πεζογέφυρα.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Αρης τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου, (πλην της θύρας VIP).

Στη θύρα VIP δεν θα εκδοθούν εισιτήρια καθώς έχουν διατεθεί όλα σε κατόχους καρτών διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου αγώνα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο και εκδίδεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Παραλία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις