ΠΑΟΚ: Έτοιμος για ανατροπή και ομίλους!

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα με 1-0 από τη Σλόβαν εκτός έδρας, θέλει την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League μέσα στην Τούμπα (20.00, PAOK TV).

Ο Άμπελ Φερέιρα είπε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να ξεπεράσει τα όριά της για να τα καταφέρει, ενώ πριν από το ματς υπήρξε ομιλία του Ιβάν Σαββίδη με τον ηγέτη του «δικέφαλου του Βορρά» να θέλει να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μάτος, και οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο , οι οποίο συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ετσι, ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Ροντρίγκο, βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη στην άμυνα.

Ελ Καντουρί και Εσίτι θα είναι στον άξονα με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό σταάκρα, ο Πέλκας θα έχει ελεύθερο ρόλο κι ο Άκπομ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Γιαν Κοζάν σκέφτεται να ξεκινήσει με τους κρέιφ, Μεντβέντεφ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Νόνο, Ντε Καμπς, Τσάβιτς, Μόχα, Χόλμαν και Σπόραρ.

Διαιτητές είναι οι Αντρέας Έκμπεργκ από τη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσουλούμ και Στέφαν Χάλμπεργκ, ενώ τέταρτος είναι ο Κρίστοφερ Κάρλσον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις