ΝΠΣ Βόλος: Έτσι είναι τώρα τα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού (pics & vids)

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης, στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλάζει μορφή καθώς θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος. Οι περισσότερες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε το Στάδιο να είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει ενός αγώνα Σούπερ Λιγκ.

Η ΠΑΕ Βόλος δημοσίευσε βίντεο και εικόνες από τα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού, τα οποία έχουν αλλάξει μορφή και χρώμματα…

Η σχετική δημοσίευση:

Το Πανθεσσαλικό στάδιο έπειτα από πολλά χρόνια θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Πριν από ενάμιση μήνα η ΠΑΕ Βόλος παρέλαβε το Πανθεσσαλικό και κλήθηκε να προχωρήσει σε εργασίες ανακατασκευής ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό και κυρίως ασφαλές για να φιλοξενήσει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Πέρα από τον κατεστραμμένο χλοοτάπητα που αντικαταστάθηκε πλήρως και τις εργασίες πέριξ του γηπέδου, σημαντικές ήταν οι βελτιωτικές εργασίες και στα αποδυτήρια.

Τα όσα αντίκρισαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλου στα αποδυτήρια του γηπέδου όταν τα παρέλαβαν ήταν απογοητευτικά. Τα πάντα διαλυμένα και σχεδόν κατεστραμμένα…

Ωστόσο ενάμιση μήνα μετά η εικόνα των αποδυτηρίων είναι εντελώς διαφορετική.
Τα πάντα έχουν αλλάξει και πλέον… ντρέπεσαι να πατήσεις.

Και επειδή μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις δείτε σε βίντεο τι αποδυτήρια παρέλαβε η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος και πως τα παραδίδει προς χρήση.

Βίντεο από τα αποδυτήρια πριν τις εργασίες:

 

 

 

Βίντεο από τα αποδυτήρια μετά τις εργασίες:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις