Γέμισε …Νίκη το “Β. Πολύμερος” στην πρώτη του πόλο (photos)

Μοιράσου το άρθρο

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και όρεξη για πολλή δουλειά γέμισε το κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος», στη χθεσινή πρώτη επίσημη συγκέντρωση για το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Παιδιά κάθε ηλικίας, αγόρια και κορίτσια, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, άκουσαν με προσοχή κάθε λέξη, διοικητικού παράγοντα και προπονητή που τους καλωσόρισε στο τμήμα, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα λειτουργίας των τμημάτων του βολιώτικου Συλλόγου.

Κανείς δεν φαντάζονταν πως αυτό που ξεκίνησε μία παρέα Νικιωτών πριν έξι χρόνια θα είχε αυτή την επιτυχημένη εξέλιξη και αυτήν την επιτυχημένη πορεία. «Ήμασταν δέκα και γίναμε 100, του χρόνου περισσότεροι» ήταν τα λόγια του εφόρου του τμήματος και αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Κώστα Τσαρνά, δείχνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ανοδική πορεία του πόλο της Νίκης.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι πως ανάμεσα στους γονείς υπήρχαν και ποδοσφαιράνθρωποι της περιοχής που προτίμησαν την υδατοσφαίριση και τη Νίκη για να αθλήσουν τα παιδιά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του goalpost.gr ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ καρέ την πρώτη συγκέντρωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις