Με Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα ο Αρης στον Βόλο

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο ολοκλήρωσε σήμερα Παρασκευή (30/8) ο Αρης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης συμπεριλαμβάνεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντάνιελ Μαντσίνι, αλλά και ο Μπρούνο Γκάμα που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της περασμένης σεζόν με τη Λαμία τον περασμένο Ιανουάριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Αρης:

Για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Αρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (31/08, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Εμαν, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Νίκο Μαρτίνες, Τόνσο, Μαντσίνι, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

* Σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής.

* Η ομάδα Κ 19 του Αρη για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K 19 της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο, την αντίστοιχη του Βόλου Ν.Π.Σ., στις 17:00, στο Ε.Α.Κ. Βόλου, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις