Νέο τεστ για Ολυμπιακό Β. σήμερα στη Θεσσαλονίκη με Μακεδονικό

Το πέμπτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Μακεδονικό, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται ξανά μετά από 11 μέρες (το προηγούμενο φιλικό ήταν με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη), με τον Θωμά Γράφα να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, διαπιστώνοντας την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του. Υπάρχει μπροστά αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και όπως υποστηρίζει ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Στα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας είχαν ελάχιστες μέρες προετοιμασίας οι Μανώλης Φαζός, Αντώνης Τσιάρας, ενώ δεν είχε καν ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό ο Ιμπάν Ράντι. Όλοι τους, πλέον, προπονούνται κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες μέρες, αφομοιώνουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στον Ολυμπιακό ο Θωμάς Γράφας και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» άμεσα θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν ένα ισχυρό σύνολο, με αγωνιστική ταυτότητα, το οποίο θα ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο και το σπουδαιότερο πως θα το κατακτήσει.
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, με την τεχνική ηγεσία να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε προβολή βίντεο, στο οποίο ο Θωμάς Γράφας ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τα λάθη τους στα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις