Τέσσερα παιχνίδια σήμερα για τη Σούπερ Λιγκ

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό του από τα Κύπελλα Ευρώπης στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις. Αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.00 στην Τούμπα τον αδύναμο και με πολλά προβλήματα Πανιώνιο, με στόχο το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, ύστερα από τη νίκη της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού με 2-1 στη Θεσσαλονίκη. Ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, λόγω μη αδειοδότησης, προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΝΠΣ Βόλος.
Στις 19.15 στη Λάρισα η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος την εβδομάδα που διανύουμε «σφράγισε» το εισιτήριο της συμμετοχής του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους Πειραιώτες να είναι το φαβορί (προέρχονται από νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη), απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, που θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα και η οποία την πρώτη αγωνιστική κατάφερε να πάρει πολύτιμο βαθμό στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (1-1).
Στο ΔΑΚ Λαμίας στις 20.00 η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες αν έχουν από ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο σκορ είχαμε και στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΛ. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος για τη νίκη.
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής πέφτει στην Τρίπολη στις 21.30 με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον τοπικό Αστέρα. Η Ένωση ξεκίνησε πολύ άσχημα τη χρονιά, γνωρίζοντας την ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με 0-2, με αποτέλεσμα ο Καρντόσο να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Ακολούθησε το παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ στην Τουρκία για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική, νικώντας με 2-0, «αγγίζοντας» το θαύμα της πρόκρισης. Η Ένωση καλείται να διαχειριστεί και την κούραση που υπάρχει από την υπερπροσπάθεια της περασμένης Πέμπτης και να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας, ο οποίος στην έδρα του παρουσιάζεται δυνατός.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:
19.00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
19.15 ΑΕΛ-Ολυμπιακός
20.00 Λαμία-Ατρόμητος
21.30 Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις