Στοίχημα: Περνάει απ’ το «Μαδριγάλ» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ενδιαφέρουσα ημέρα η σημερινή, το πρόγραμμα της οποίας είναι γεμάτο σε όλη την Ευρώπη. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στις τέσσερις αναμετρήσεις που κλείνουν το μενού της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ προτάσεις προκύπτουν και από την Ισπανία. Υπενθυμίζεται ότι ακολουθεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με την Ελλάδα να παίζει δύο ιδιαίτερα κρίσιμα παιχνίδια με Φινλανδία (εκτός έδρας, 05/09) και Λιχτενστάιν (εντός έδρας, 08/09). Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Kino.

Βγάζει αντίδραση η Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας απ’ την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Α’ Ισπανίας, Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις έναν πόντο έπειτα από τα δύο πρώτα παιχνίδια, μετά το εντός έδρας 4-4 κόντρα στη Γρανάδα, σε ματς όπου προηγήθηκε 4-2 στο 73’, ακολούθησε το εκτός έδρας 2-1 απ’ τη Λεβάντε, σε ματς όπου θεώρησαν ότι αδικήθηκαν απ’ τη διαιτησία. Σήμερα υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε γκέλα την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Δεν έκανε τρομερή εμφάνιση, ωστόσο προηγήθηκε στο 82’ με τον Μπενζεμά κι αυτό θα έπρεπε να αποδειχτεί αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη, αυτό δε συνέβη. Ο Γουαρδιόλα ισοφάρισε στο 88’ για τη Βαγιαδολίδ και έφερε προβληματισμό στους «γκαλάκτικος». Απόψε η ομάδα του Ζιντάν οφείλει να βγάλει αντίδραση, παίζει στην έδρα μιας ομάδας με σοβαρά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, που έχει δεχτεί ήδη έξι γκολ από ομάδες του διαμετρήματος της. Είναι εξαιρετική η απόδοση της νίκης των φιλοξενουμένων, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.95.

Με το Over 2.5 στη Λάρισα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Λάρισα – Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι είναι σούπερ φορμαρισμένοι, πέρασαν νικηφόρα και απ’ τη Ρωσία την Τρίτη με το 1-2 επί της Κράσνονταρ και πήραν ακόμη μια νίκη, την έκτη σε συνολικά εφτά επίσημα παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, όπου έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ! Είχαν αρκετές ημέρες για να ξεκουραστούν, πηγαίνουν στη Λάρισα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Απ’ την άλλη, οι Θεσσαλοί έκαναν πρεμιέρα με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο, σε παιχνίδι όπου ανταποκρίθηκαν, όμως χρωστούν πολλά στον γκολκίπερ Κρίστινσον, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις! Η Λάρισα έδειξε ότι έχει σοβαρά αμυντικά ζητήματα, σήμερα έχει απέναντι της τον σούπερ ανεβασμένο Ολυμπιακό, που τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει να έχει βρει φόρμα πολύ νωρίς. Θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει σε υψηλό σκορ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις