Δανεικός στη Λάρισα ο Κάτσε, πήρε και Ασούμπρε

Τον δανεισμό του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Λάρισα, ενώ επισημοποιήθηκε και η απόκτηση ως ελεύθερου του Ιβοριανού εξτρέμ Ασούμπρε από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σημαντική ενίσχυση για τους “βυσσινί” στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η ΑΕΛ επισημοποίησε και τον δανεισμό του Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, μετά από εκείνον του Ουάρντα, καθώς επίσης την απόκτηση του Ασούμπρε που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: 

Για τον Κάτσε

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για ένα χρόνο, με δανεισμό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του 26χρονου διεθνούς με την Εθνική Αλβανίας (23 συμμετοχές – 2 γκολ) αμυντικού χαφ Ergys Kace.

Ο Ergys Kace είναι επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ από το 2010, δηλαδή από 17 ετών και για να έρθει στην ΑΕΛ ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα 2 χρόνια με σημαντικότατες απολαβές.

Στην ΑΕΛ ο Kace θα συναντήσει τον επίσης 27χρονο εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Αιγύπτου Αmr Warda.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ζητηθεί ως δανεικοί από όλες σχεδόν τις ελληνικές ομάδες οι οποίες είχαν πρόβλημα στις θέσεις που αγωνίζονται οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά η δική τους επιλογή και η επιλογή των κυρίων Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη ήταν να έλθουν στην ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τους εύχεται με την βοήθεια των οπαδών μας και των χορηγών μας, η παραμονή τους στην ΑΕΛ να μην είναι μόνο για ένα χρόνο αλλά για περισσότερα χρόνια, ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας μας σε τέτοιο σημείο, ώστε να διεκδικούμε τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη.

Για τον Ασούμπρε
H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή, από την σημαντική ομάδα της Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας, του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή Assubre Jean Luc Gbayara.

O Assubre Jean είναι 27 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού και αριστερού εξτρέμ.

Έτσι συμπληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το ροστερ στην ιδιαίτερη θέση των wingers.

Κατόπιν αυτής της μεταγραφής οι wingers της ΑΕΛ είναι οι Filipovic– Warda– Assubre και ο διεθνής 17χρονος με την Εθνική Πινακάς και έτσι δiνεται η δυνατότητα στον προπονητή μας κ. Γρηγορίου εκτός του 3-5-2, να επιλέγει σε κάθε αγώνα όποιο άλλο σύστημα επιθυμεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις