Ανοιχτό το “παράθυρο” μεταγραφών στη Νίκη

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Νίκης στην οποία συμμετείχαν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, το τεχνικό τιμ της ομάδας, ο τεχνικός Διευθυντής και οι διοικητικοί παράγοντες του Συλλόγου, με επικεφαλής τον Γιάννη Ξάνθη.

Πραγματοποιήθηκε ο μέχρι τώρα απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος και συζητήθηκαν οι προοπτικές του, μετά και την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας. Οι άνθρωποι της Νίκης εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας καθώς και από τα πρώτα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων.

Αποφασίστηκε να τηρηθεί η δέσμευση, πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα αποχωρήσει χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί, ενώ έγινε συζήτηση και για ονόματα παικτών που προτείνονται από μάνατζερς το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η τεχνική ηγεσία είναι ικανοποιημένη από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή της, όμως δεν θα έλεγε «όχι» σε δύο τρεις κινήσεις που θα ενίσχυαν ακόμη περισσότερο την ομάδα και θα της έδινε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως σ’ αυτές τις κατηγορίες το βάθος πάγκου δίνει πρωταθλήματα, καθώς ελάχιστες ομάδες μπορούν να το διαθέτουν. Οι όποιες αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μετά το αυριανό (16/09) φιλικό με τον Δωτιέα στην Αγιά.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις