Ισόπαλοι 1-1 Καβάλα και Βέροια σε φιλικό

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΚ και στη Βέροια (1-1). Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον ΑΟΚ όμως να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Η Βέροια με καλό ρόστερ σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε με την απόδοση του ο Μελισσόπουλος. Πέτυχε γκολ και απείλησε την αντίπαλη εστία σε δυο ακόμη περιπτώσεις. Από τη Βέροια ο Α. Ζούρκος πήρε πολλές προσπάθειες από τα δεξιά. Στην επανάληψη οι δυο προπονητές όπως αναμενόταν έκαναν πολλές αλλαγές.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 18′ κόρνερ Θωμαϊδη, κεφαλιά Αρναούτογλου από κοντά, απομακρύνει ο Μπλέτσας.
Στο 20′ σουτ του Μελισσόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 33′ με ωραίο σουτ ο Μελισσόπουλος το 1-0
Στο 36′ σέντρα του Ζούρκου, με ωραία κεφαλιά ο Σκαθαρούδης το 1-1.
Στο 41′ σέντρα του Αρναούτογλου, κεφαλιά του Μελισσόπουλου εντυπωσιακή απόκρουση του Βοσνιάδη.
Στο 67′ σουτ του Τσολακίδη λίγο άουτ

ΑΟ Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Θωμαϊδης, Μελισσόπουλος, Καθάριος, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος.
Στο Β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος Γιάννης, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Οκάν, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Κέρθι, Πινιώτης, Τσολακίδης.

Βέροια: Βοσνιάδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας, Πέντα, Μεληκιώτης, Σιμόνι, Σκαθαρούδης.
Στο Β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσιμόπουλος, Ν. Ζούρκος, Πολύζος, Μουρατίδης, Πεταυράκης, Πασάς, Μουχαλής, Βασίλτσης, Ιωάννου, Τρούπκος.

Πηγή: Proininews

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις