Αγιασμός για το γυναικείο μπάσκετ της Νίκης (photos)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/9 ο αγιασμός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Πάτερ Απόστολο Ντόκο μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Στέργιος Φάτσης εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, ο έφορος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Νίκος Μακρίδης και ο διευθυντής αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου κ. Γεώργιος Χρήστου.

Από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου το παρών έδωσαν ο προπονητής Γιάννης Στεργιόπουλος και οι καλαθοσφαιρίστριες Αποστολία Πασσιά, Τόνια Μουρδουκούτα, Ειρήνη Γκίνο, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Ελένη Παρασχάκη, Βιργινία Χρήστου, Ηλιάνα Καρύδη, Κατερίνα Γιοβανάκη, Ευαγγελία Μπράχου, Μαρία Γεροκώστα, Ελισσάβετ Ντέγκα, Κατερίνα Στρίγκου και Εύη Χαβαλέ.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Στέργιος Φάτσης, ο οποίος εκπροσώπησε και τον πρόεδρο Γιάννη Ξάνθη, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο κ. Φάτσης συνεχάρη τις παίκτριες και τον προπονητή της ομάδας για την μεγάλη διάκριση που έφεραν στον σύλλογο με την άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία. Επίσης, καλωσόρισε τις καινούργιες αθλήτριες που ήρθαν στην ομάδα και ευχήθηκε να έχουν καλή δύναμη με υγεία για τη φετινή σεζόν. Τόνισε, ότι η διοίκηση του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” θα είναι κοντά τους στη νέα προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε, ενώ έκανε γνωστό ότι έφοροι της φετινής περιόδου θα οι Νίκος Μακρίδης και Γιάννης Παπαδήμος.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μακρίδης απεύθυνε τον δικό του χαιρετισμό στην ομάδα και ευχήθηκε τα καλύτερα στις παίκτριες και στον προπονητή στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Γιάννη Στεργιόπουλου με το μεγαλύτερο μέρος της να αφιερώνεται στο οικογενειακό διπλό.

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ. Νίκη Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τον Πάτερ Απόστολο Ντόκο για την τέλεση του αγιασμού, όπως και τον Γιάννη Συκιώτη για τις όμορφες φωτογραφίες.

Εμφάνιση Agiasmos gunaikeiou mpasket (33).jpg

Εμφάνιση Agiasmos gunaikeiou mpasket (35).jpg

Εμφάνιση Agiasmos gunaikeiou mpasket (37).jpg

Εμφάνιση Agiasmos gunaikeiou mpasket (36).jpg

Εμφάνιση Agiasmos gunaikeiou mpasket (40).jpg

Εμφάνιση Agiasmos gunaikeiou mpasket (41).jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις