Χοβέ: Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο φιλικό της παιχνίδι, δήλωσε ο Ισαάκ Χοβέ μετά τον αγώνα με τον Μαγνησιακό, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του προέρχονται από ένα βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας και δεν έχει την απαίτηση, τη δεδομένη χρονικά στιγμή, να έχουν την ταχύτητα που πρέπει. Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης, ο Ισαάκ Χοβέ, δήλωσε ευχαριστημένος από το υπάρχον ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου:

«Στόχος της ομάδας αυτή τη χρονική στιγμή της προετοιμασίας είναι να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συνοχή και ρυθμό με την μπάλα. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για εμάς, μετά από μία επίπονη προετοιμασία δέκα ημερών με διπλές προπονήσεις. Οι παίκτες δικαιολογημένα αισθάνονται κουρασμένοι καθώς το μεγαλύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας αποτελούνταν από ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό. Θεωρώ φυσιολογική την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή».

Αν θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες νέες μεταγραφές: «Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες και γενικότερα το ρόστερ της ομάδας. Εγώ επικεντρώνομαι στους παίκτες που έχω και σ’ αυτούς που δοκιμάζονται, από τους οποίους είμαι ευχαριστημένος. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να δω αν χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποια θέση.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλω οι ποδοσφαιριστές να εμπεδώσουν τη φιλοσοφία που θα αγωνιζόμαστε και στη συνέχεια να αποκτήσουμε ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την απαίτηση να έχουμε την ταχύτητα που θέλουμε, γιατί όπως είπα προερχόμαστε από ένα βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων. Αλλάζοντας το πρόγραμμα των προπονήσεων θα γίνουμε πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι».

Για την απουσία του Καμπαγέρο: «Δεν είχε κάτι ανησυχητικό. Περισσότερο δεν χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι εντελώς έτοιμος».

Για τον αριθμό παικτών που θέλει να αποτελείται το ρόστερ της ομάδας: «Θέλω, το μέγιστο, 22 ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω. Βέβαια, αν έρθει κάποια μεταγραφή, δεν θα πω όχι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις