Παρέλαβε από την ΕΠΟ τα δελτία των παικτών η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αναφορικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, στην οποία αναφέρονται τα εξής: Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει ότι παραλήφθηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τα δελτία των ποδοσφαιριστών, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει την ομάδα στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 13.00 ενώ προηγουμένως στις 12.00 θα παραστεί στο προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

Όσον αφορά την προετοιμασία, σήμερα Τρίτη οι “ερυρθόλευκοι” γυμνάστηκαν το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου με την τεχνική ηγεσία να δίνει βαρύτητα στον τομέα της τακτικής, ενώ το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.
Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, προκειμένου το ρόστερ να είναι πλήρες, τη στιγμή που στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις.
Ο Θωμάς Γράφας έχει αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας και είναι γεγονός πως αρχίζουν να ξεχωρίζουν οι παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως έχουν «κλειδώσει» οι θέσεις, καθώς όλοι οι παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες για να αποδείξουν στον προπονητή ποιοι αξίζουν να αγωνίζονται στην ενδεκάδα.