Τραγωδία στον Αλμυρό: Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Το ύστατο χαίρε στην 14χρονη Σεράινα, που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου είπαν συγγενείς και φίλοι. Οπατέρας της κοπέλας δεν μπόρεσε να χαιρετήσει το παιδί του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Tραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα της Σεράινα και τα αδέλφια της. Μαζί τους θρηνούσαν και οι συμμαθητές της, που ήταν απαρηγόρητοι και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο θάνατος της Σεράινα συγκλόνισε έναν καθηγητή της. Λίγες ημέρες πριν, την είχε συναντήσει στον δρόμο και θυμάται το πόσο το κορίτσι ήθελε να επιστρέψει στα θρανία.

Σε δικαστικές ενέργειες θα προχωρήσει η οικογένεια.

Η οικογένεια της μαθήτριας θα κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ αναμένεται και το πόρισμα των πραγματογνώμων, που θα «φωτίσει» τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 13χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.

protothema.gr