Σ.Φ. Αιολικού Αθήνας κατά ΕΠΟ: “Διαλυμένη Κέρκυρα και υπερχρεωμένη Νίκη”

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας για το γεγονός ότι άφησε εκτός Football League τον Αιολικό. Οι οργανωμένοι του Αιολικού δεν φαίνονται ιδιαίτερα ενημερωμένοι καθώς ανάμεσα στα άλλα αναφέρουν ως υπερχρεωμένο σωματείο τη Νίκη Βόλου, κάτι που όχι μόνο δεν ισχύει αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουν πως η βολιώτικη ομάδα είναι ανάμεσα στα τέσσερα που έχουν ολοκληρώσει την εκκαθάριση και είναι απολύτως καθαρή από χρέη.

Αναλυτικά:

«Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων μας για την απόφαση σκάνδαλο της ΕΠΟ πού αφήνει τη χρεοκοπημένη και αγωνιστικά διαλυμένη Κέρκυρα στη Β’ Εθνική, ανεβάζει την υπερχρεωμένη Νίκη Βόλου και διατηρεί στη Γ’ Εθνική τον υγιή οικονομικά Αιολικό.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση των πολιτικών ηγετών του νησιού, των ανθρώπων που πριν από δύο μήνες ζητούσαν την ψήφο μας και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο τη μόνη ουσιαστικά ομάδα που εκπροσωπεί εδώ και χρόνια το νησί μας στην ευρύτερη χώρα να το κοιτάξετε ως κοινωνικό θέμα. Ο Αιολικός δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος αποτελεί κοινωνικό κομμάτι του τόπου μας.

Αυτό που έγινε έχει συσπειρώσει περισσότερο τον κόσμο του Αιολικού ο ξεσηκωμός είναι μεγάλος και αναμένονται σοβαρές εξελίξεις. Περιμένουμε επίσης και την άμεση αντίδραση της διοίκησης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις