Την Γ.Σ. Λάρισας κοντράρει η Μεταμόρφωση

Τον τρίτο της αγώνα στο Σούπερ Καπ της ΕΣΚΑΘ δίνει η Μεταμόρφωση. Σήμερα στις 17.30 κοντράρει τον Γ.Σ. Λάρισας στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».
Στόχος της βολιώτικης ομάδας είναι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κι αυτό γιατί ήδη μετρά…

…δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Στην πρεμιέρα οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξένησαν τον Ερμή Αγιάς. Εκεί βρέθηκαν αγκαλιά με τη νίκη, αλλά στο τέλος «κλώτσησαν την καρδάρα με το γάλα», χάνοντας 67-72.
Στη δεύτερη αγωνιστική τα πράγματα ήταν σαφώς πιο δύσκολα για τους παίκτες του Θανάση Φλεβάρη. Παίζοντας με πολλές απουσίες γνώρισαν φυσιολογική ήττα από την πανίσχυρη ΑΕΛ στο κλειστό του Αλκαζάρ με 80-55.
Τώρα θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρώτο τους «δίποντο» απέναντι σε μια ομάδα, όμως, που είναι αρκετά δυνατή. Ο Γ.Σ. Λάρισας φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο έκανε «πάρτι» απέναντι στον Α.Σ. Καρδίτσας συντρίβοντάς τον με 81-52. Ασφαλώς οι «πράσινοι» έρχονται στο Βόλο αποφασισμένοι να διατηρήσουν το αήττητό τους.
Από την άλλη πλευρά τον Θανάση Φλεβάρη απασχολούν αρκετά προβλήματα. Σίγουρα θα λείψουν οι Γιώργος Παρασκευάς και Στέργιος Γεωργαντάς λόγω τραυματισμού, καθώς και ο Κώστας Αγκρής που βρίσκεται στην Σκιάθο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Αλμυριώτης τεχνικός ελπίζει αυτή τη φορά να έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Γιωτόπουλο, Σταμάτη Σκαμάγκα και Γιώργο Διανέλλο, που απουσίασαν από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.
Υπό τις οδηγίες του κ. Φλεβάρη θα βρίσκονται σήμερα οι Παναγιώτης Νάνης, Γιώργος Τσιτσιγιάννης, Σπύρος Ρόσιος, Θωμάς Χαρχαρής, Παναγιώτης Παπούλιας, Ηλίας Φωσσέας, Κωνσταντίνος Γκίκας, Βασίλης Ζήσης και ίσως οι Βασίλης Γιωτόπουλος, Σταμάτης Σκαμάγκας και Γιώργος Διανέλλος.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο Σούπερ Καπ έχει ως εξής:
Τετάρτη 16/9
17:30 Μεταμόρφωση-ΓΣ Λάρισας
Σάββατο 19/9
18:30 ΑΣ Καρδίτσας-Τιτάνες
18:00 Ερμής Αγιάς-ΑΕΛ

Η βαθμολογία
(Σε 2 αγώνες)
1. Γ.Σ. Λάρισας 4
2. Α.Ε.Λ. 4
3. Ερμής Αγιάς 4
4. Μεταμόρφωση 2
5. Α.Σ. Καρδίτσας 2
6. Τιτάνες 2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις