Καλαμάτα: Στόχος ο πρωταθλητισμός και στη Football League

Δικαιωμένοι αισθάνονται στην Καλαμάτα για την απόφαση της ΕΠΟ να αγωνιστούν στη Football League. Η διοίκηση της Καλαμάτας ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια και ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας στη νέα κατηγορία είναι ο πρωταθλητισμός.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ταξίδι ξεκίνησε και πλέον δεν μπορεί να μας σταματήσει κανένας, η αφετηρία όμως για όλη αυτή την διαδρομή που έχουμε μπροστά μας δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ήταν μια ερασιτεχνική κατηγορία, δεν αρμόζει σtο brand name της Μαύρης Θύελλας. Η δικαίωση ήρθε με την απόφαση των αρμοδίων οργάνων για τον προβιβασμό μας στην Football League και ο στόχος μας δηλωμένος εξ αρχής ποτέ ξανά η ομάδα μας τουλάχιστον με την παρούσα διοίκηση σ΄αυτές τις κατηγορίες που δεν μας αρμόζουν άλλωστε, δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορία μας.

Ο προορισμός γνωστός, έτσι όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά χωρίς περιστροφές και μισόλογα…. Πρωταθλητισμός!!!!! Οι συντονισμένες και επίπονες προσπάθειες της διοίκησης απέδωσαν καρπούς, η διαχείριση και οι αγώνες που δόθηκαν για την επίτευξη του στόχου είχαν αίσιο τέλος.

Συμπαραστάτες; Οι πολιτικοί φορείς του νομού, οι τοπικοί άρχοντες η Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και οι απλοί φίλαθλοι που κοινωνούσαν το δίκαιο αίτημά μας για άνοδο. Τέλος καλό όλα καλά λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι, με την εξής υποσημείωση όμως, χρειάζονται αλλαγές ουσίας που θα αλλάξουν το περιεχόμενο των κανόνων που πρέπει να διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και εμείς θα τους στηρίξουμε.