“Φουλάρει”για επιθετικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Κληρώνει σήμερα για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μάθει με ποια σειρά θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες 13 ομάδες της κατηγορίας ενώ όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, αντιπροσωπεία της ομάδας θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα, όπου θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στην κλήρωση, η οποία θα αρχίσει στις 13.00 στα γραφεία της Ένωσης.
Όσον αφορά την προετοιμασία, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν την Τρίτη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, με τον Θωμά Γράφα να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός του τραυματία Τάσου Μαρούδα.
Όπως τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο προπονητής του Ολυμπιακού, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, με τους ιθύνοντες της ομάδας να κινούνται για την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης αυτός έχει εντοπιστεί, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και άμεσα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα. Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και πέρυσι έκανε καλή χρονιά σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις