Χαμηλούς τόνους κρατούν στον ΝΠΣ Βόλος

Έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια είναι ο απολογισμός του Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά και να δείχνουν πως θα είναι από τις ομάδες που θα έχουν αξιοπρόσεκτη παρουσία στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Δεν είναι μόνο οι δύο νίκες που πέτυχε η ομάδα, είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε, η φιλοσοφία που διέπει του «κυανέρυθρους» και η προσπάθεια που γίνεται απ’ όλη την ομάδα να παίξει, καλό, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Η αγωνιστική πειθαρχία, το πάθος για διάκριση, η ηρεμία και σοβαρότητα είναι μερικά από τα στοιχεία που διέπουν τον Βόλο, ο οποίος αν και νέα ομάδα επί της ουσίας, μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ τη φετινή χρονιά, δείχνει πως δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος.
Οι νεοφώτιστοι, πάντως, κρατούν χαμηλούς τόνους, παραμένουν προσγειωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διακόπτεται, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro, με την επόμενη υποχρέωση των «κυανέρυθρων» να είναι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τις δύο ομάδες να έχουν το απόλυτο («δύο στα δύο»).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις