Ιμεράι: Ο κόσμος της Νίκης να βοηθήσει την ομάδα

Η Νίκη Βόλου μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επιστρέφει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Football League. Μπορεί οι κυανόλευκοι να μην κατάφεραν να κερδίσουν αυτή την άνοδο μέσω των μπαράζ, όμως οι 69 βαθμοί που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που ήταν οι ίδιοι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Βόλου και περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα της Γ’ Εθνικής, της έδωσαν δικαιωματικά ένα εισιτήριο για τη Football League.

Πρωτεργάτης της περσινής προσπάθειας και ο άνθρωπος που «μάτωσε» οικονομικά για τρία χρόνια ώστε η Νίκη να παλέψει για την επιστροφή της στην «κανονικότητα», ο Νίκος Ιμεράι. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ομάδας φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του «Βόλος 98,6 FM» και στην εκπομπή “Clasico” και εξέφρασε τα συναισθήματά του για την έστω και μερική δικαίωση της προσπάθειάς του.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος που αυτή η προσπάθεια που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια δεν πήγε χαμένη. Είμαι χαρούμενος γιατί αυτή η ομάδα που αγάπησα και υπηρέτηση, έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο, ανέβηκε κατηγορία. Η ομάδα ανέβηκε γιατί συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς σε όλη τη Γ’ Εθνική και ήταν η καλύτερη δεύτερη».

Για το πώς βλέπει την ομάδα αυτή την περίοδο: «Άλλο η Νίκη και άλλο η διοίκηση. Εγώ μπορεί να αισθάνομαι ότι εκδιώχθηκα από κάποιους ανθρώπους, όμως από τη Νίκη δύσκολα θα απομακρυνθώ. Έτσι αισθάνομαι, πως εκδιώχθηκα. Θα πρέπει πρώτα να περάσει η πικρία που νιώθω και η αχαριστία που εισέπραξα από ορισμένους ανθρώπους, όχι από τον κόσμο της ομάδας».

Ο Νίκος Ιμεράι κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ομάδα γιατί φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυσκολότερο: «Ο κόσμος της Νίκης, όποιος κι αν είναι στη διοίκηση, θα πρέπει να ακολουθήσει και να βοηθήσει την ομάδα. Άλλωστε η δύναμη αυτής της ομάδας, είναι ο κόσμος της»

Ολοκληρώνοντας ο πρώην ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε πως δεν σκοπεύει να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας, έστω και μέσω κάποιας χορηγίας: «Το μπάτζετ το διαφημιστικό για μένα έχει κλείσει φέτος»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις