Με Ασπρόπυργο εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ ο Ολυμπιακός Β.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Στο νέο πρωτάθλημα μετέχουν 14 ομάδες και συγκεκριμένα τρεις από την Θεσσαλία (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη και ΑΟ Τρίκαλα), μία από την Κρήτη (ΟΦ. Ιεράπετρας), δύο από την Ρόδο (Ιάλυσος και Διαγόρας), μία από την Πελοπόννησο (Καλαμάτα), τρεις από την Αττική (Αιγάλεω, Ιωνικός και Ασπρόπυργος), μία από την Ήπειρο (Θεσπρωτός) και τρεις από τη Μακεδονία (Βέροια, Καβάλα και Τρίγλια).
Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, την ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Γιώργος Βαζάκας.

Την 2η αγωνιστική οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν στο Βόλο με την Βέροια, ενώ την 3η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας. Ακολουθούν δύο παιχνίδια έδρας με Θεσπρωτό και ΟΦ Ιεράπετρας (4η και 5η αγωνιστική αντίστοιχα). Την 6η αγωνιστική ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Καλαμάτα και την 7η αγωνιστική υποδέχεται τον Ιάλυσο. Την 8η αγωνιστική είναι το ντέρμπι Νίκη-Ολυμπιακός (17 Νοεμβρίου) με γηπεδούχους τους “κυανόλευκους” στον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Ιωνικό στο Βόλο (9η αγωνιστική), ενώ για την 10η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα στη Ρόδο. Την 11η αγωνιστική θα παίξει με το Αιγάλεω εκτός έδρας, ενώ την επόμενη αγωνιστική (12η) θα φιλοξενήσει την Τρίγλια. Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Καβάλα.

Η πρώτη αγωνιστική έχει ως εξής:
1η αγωνιστική (29/9)
Αιγάλεω – Καλαμάτα
Καβάλα – Τρίγλια
Ιάλυσος – ΟΦ Ιεράπετρας
Ασπρόπυργος – Ολυμπιακός Βόλου
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός
Βέροια – Διαγόρας
Ιωνικός – Τρίκαλα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις