Παπαδήμας: Εις το επανιδείν

Ανακοίνωση αλλά και προσωπική δήλωση του Νίκου Παπαδήμα εξέδωσε η Νίκη Βόλου:

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου ανακοινώνει πως ο Νίκος Παπαδήμας δε θα φορά τα κυανόλευκα την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι ιθύνοντες της ομάδας, όπως είχε γίνει γνωστό, είχαν επιλέξει ο Νίκος να αποτελεί μέλος του ρόστερ της Νίκης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και πέμπτη συνολικά, αλλά ο ποδοσφαιριστής, λόγω ενός προσωπικού του κωλύματος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και την πόλη.

Η Νίκη, σεβόμενη την ηθική δεοντολογία και παιδιά σαν τον Νίκο Παπαδήμα, που τη βοήθησαν πολύ αγωνιστικά, στην πάροδο των ετών, εύχεται καλή σταδιοδρομία στον παίκτη, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Η τοποθέτηση του Νίκου Παπαδήμα, σχετικά με την αποχώρησή του, είναι η εξής:

“Η φετινή αγωνιστική σεζόν δε θα με βρει στη Νίκη, παρά το γεγονός ότι το επιθυμούσα πολύ. Αποχωρώ, εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος, το οποίο δε μου επιτρέπει να παραμείνω άλλο στο Βόλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την υπάρχουσα διοίκηση της ομάδας, καθώς και το τεχνικό τιμ, για την απόφασή τους να είμαι κι εγώ μέλος του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους είχα άριστη συνεργασία στις δέκα μέρες προετοιμασίας μας στην Πορταριά, και τον κόσμο της Νίκης, από τον οποίο εισέπραξα πολλή αγάπη και πρέπει να είναι σίγουρος ότι κι εγώ τον αγαπώ πολύ. Οι δρόμοι μας, κάποια στιγμή, εύχομαι να συναντηθούν ξανά.

Εις το επανιδείν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις