Δυνατό τεστ με Δωτιέα η Νίκη

Τον Δωτιέα Αγιάς αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:30 η Νίκη Βόλου στο προτελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο της Αγιάς και θα αποτελέσει ακόμη ένα δυνατό τεστ με ομάδα του ίδιου ομίλου, την οποία η Νίκη θα κληθεί να αντιμετωπίσει και στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο Λεωνίδας Μπίλης θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που στο προηγούμενο φιλικό με την Φαρκαδόνα δεν ξεκίνησαν στην αρχική 11αδα και κυρίως εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το 70’. Πιθανόν για ορισμένους παίκτες το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι μία καλή ευκαιρία να κερδίσουν μία θέση ανάμεσα σ’ αυτούς που υπολογίζονται στους «ετοιμοπόλεμους» , όπως χαρακτηρίζει ο κυανόλευκος τεχνικός τους ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν το βάρος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Όπως αναφέραμε σε χθεσινό δημοσίευμα, το «παράθυρο» των μεταγραφών για τη Νίκη δεν έχει κλείσει και οι διοικητικοί παράγοντες είναι έτοιμοι να κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ της ομάδας. Ήδη χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ελευθεριάδη, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλα ονόματα που έχουν προταθεί. Περισσότερες εξελίξεις σ’ αυτό το μέτωπο αναμένονται μετά το αποψινό φιλικό με τον Δωτιέα Αγιάς.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις