Ενθουσιασμός στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού Β. (photos)

Η παρουσίαση των δεκαοκτώ νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη, 16/9) λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο «Ξενία» Βόλου. Εκτός από τα δεκαεπτά νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, η ΠΑΕ παρουσίασε και τον Κώστα Αλαμάνη, ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Κ19 του συλλόγου και φέτος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Στην εκδήλωση του «Ξενία» εκτός από τους ποδοσφαιριστές το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βασίλη Κούκιο, ενώ παραβρέθηκαν επιίσης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Θεοδώρου και τα μέλη κ.κ. Δημήτρης Πέγιος, Γιάννης Καφενταράκης, Απόστολος Σκαφίδας, Γιώργος Πράττος και Ηλίας Ντενέζος, οι οποίοι παρέδωσαν τις φανέλες του Ολυμπιακού στα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Στο ξενοδοχείο “Ξενία”  και στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων το “παρών” έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι χειροκρότησαν τους ποδοσφαιρστές. Στην αρχή της σημερινής παρουσίασης το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Μάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε αυτούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της ομάδας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Βασίλης Κούκιος, ο οποίος αρχικά ανέφερε ότι αυτός και οι συνεργάτες του ανέλαβαν να συνεχίσουν το έργο των κ.κ. Καραγιάννη, Βαρούτσικου, και Τόρη. Ο κ. Κούκιος υπενθύμισε πως η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου για να πετύχει τους υψηλούς στόχους της και αφού τόνισε ότι πρέπει να γίνει μια συλλογική προσπάθεια για να πάει η ομάδα εκεί που της αξίζει, έκλεισε με τη φράση «Ή Τώρα ή Ποτέ».

Μετά την ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας από την άνοδο προς τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και την εξαιρετική πορεία των «ερυθρόλευκων» στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από το ΔΣ της ΠΑΕ. Αναλυτικά οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, όπως παρουσιάστηκαν κατά σειρά από το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Κυριάκος Στρατηλάτης, Τάσος Δασκαλάκης, Σταύρος Παναγιώτου, Σπύρος Γκουγκούδης, Στράτος Χιντζίδης, Ορέστης Νικολόπουλος, Δημήτρης Καραμανλής, Γιώργος Ντάσιος, Στέφανος Πολύζος, Ανέστης Νάστος, Αντώνης Τσιάρας, Ηλίας Τσιλιγκίρης, Λουίς Μοράν, Κώστας Αλαμάνης, Ντιέγκο Λεόν, Έρικ Γουόρντεν, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Ντάριο Φερνάντες.

Η παρουσίαση του Ολυμπιακού Βόλου έκλεισε με τη δήλωση του αρχηγού της ομάδας, Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος επανέλαβε τη φράση του προέδρου του Ολυμπιακού «Ή Τώρα ή Ποτέ» που είναι και το φετινό σύνθημα ανόδου της ομάδας.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ του Goalpost.gr από τη σημερινή εκδήλωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις