Κ. Στρατηλάτης: Κοινός στόχος η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ

Ο Κυριάκος Στρατηλάτης μετά την ολοκλήρωση της σημερινής παρουσίασης των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού Βόλου (Τετάρτη, 16/9) στο «Ξενία» Βόλου μίλησε για το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, τους παίκτες που αποκτήθηκαν, αλλά και για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League. Επίσης, ο 27χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου έστειλε το δικό του προσωπικό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Στρατηλάτη:

«Ήρθα επειδή είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από κάποιους φίλους μου. Από εκεί και πέρα αυτό που συνάντησα είναι μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μια ομάδα. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει τόσο στην ψυχολογία, όσο και στον αγωνιστικό τομέα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Έχουν έρθει πάρα πολλοί καινούριοι παίκτες, αν και αυτό δεν είναι και τόσο καλό για μια ομάδα. Πρέπει να δέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θεωρώ ότι μέσα από την καθημερινή δουλειά που γίνεται στο γήπεδο, πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί».

Το μήνυμα προς τον κόσμο: «Οι ποδοσφαιριστές ερχόμενοι στον Ολυμπιακό Βόλου είχαν ως στόχο να οδηγήσουν αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει πραγματικά και να είναι σίγουροι ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Η κάθε ομάδα έχει έναν ουδέτερο παίκτη, τον κόσμο της. Θα πρέπει να έρθει να μας βοηθήσει ψυχολογικά με τη δυναμική του για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Δικός τους και δικός μας στόχους είναι να οδηγήσουμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις