Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Α.Σ. Βόλος 2004

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση που αφορά την λειτουργία της ακαδημίας του: «Για μια ακόμη χρονιά (4η) θα συνεχίσει και φέτος τη λειτουργία της η ακαδημία κοριτσιών της ομάδας μας, με πρωτεύοντα σκοπό την προσέλκυση στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου όλο και περισσότερων κοριτσιών, αλλά και την στελέχωση μεταγενέστερα της αγωνιστικής ομάδας από κορίτσια που θα προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Άλλωστε ήδη αρκετά από τα κορίτσια που ξεκίνησαν στην ακαδημία πριν τρία χρόνια στελεχώνουν την πρώτη ομάδα και κάποια από αυτά βρίσκονται στον προθάλαμο των Εθνικών ομάδων. Η καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές θα συνεχιστεί και φέτος ακολουθώντας πάντα την ίδια φιλοσοφία. Για τη φετινή χρονιά η ακαδημία μας θα συνεχίσει να συμμετέχει στα πρωταθλήματα ακαδημιών της ΕΠΣΘ, ενώ οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο βοηθητικό του ΕΑΚ σε ώρες που θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών. Να σημειωθεί ότι ο Σεπτέμβριος προσφέρεται δωρεάν και μπορούν όσα κορίτσια ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν στον μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου.
Προπονήτρια της ακαδημίας τη φετινή χρονιά θα είναι η Έλενα Κουσκούνη (προπονήτρια και της αγωνιστική ομάδας), πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος πτυχίου προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B, ενώ τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων θα αναλάβει η Εύα Ζαμπάκα, κάτοχος πτυχίου UEFA C
Οι εγγραφές των κοριτσιών μπορούν να γίνουν είτε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, από 6-7.30 μ.μ. καθημερινά, είτε στα τηλ. 6947802890 – 6988978815, είτε ηλεκτρονικά στο mail: [email protected] και στο inbox της ομάδας στο facebook: @volos2004».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις