ΝΠΣ Βόλος: Ανεπίσημο ντεμπούτο για Τόρες και Τσίκα στο φιλικό με Βέροια

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχει διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro και θα αρχίσει και πάλι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Ο Βόλος, πάντως, προκειμένου να μη μείνει αγωνιστικά άπραγος, θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια, την οποία και θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 18.00 εκτός έδρας. Ο Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά να αγωνίζονται, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, οι Χοακίν Τόρες και Σέρτζιο Τσίκα. Οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα και όπως είναι φυσικό αυτό το διάστημα προσπαθούν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της νέας τους ομάδας.
Ο Αργεντινός Τόρες ήρθε στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή. Από τις πρώτες προπονήσεις με τους «κυανέρυθρους» δείχνει την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πολύ καλός είναι και ο Ισπανός Τσίκα, ο οποίος αποκτήθηκε εσπευσμένα, μετά τον τραυματισμό του Σεμπαστιάν Μπασόνγκ.
Πάντως, στο ματς με τον Άρη και ο νεαρός Απόστολης Διαμαντής που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός ήταν εξαιρετικός, αγωνίστηκε με πάθος και παρότι στερείτε εμπειρίας ανταποκρίθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις