Απίστευτη εξέλιξη για το προσφυγόπουλο που κλώτσησε η εικονολήπτρια (pics)

Η ιστορία του Οσάμα Αμπντούλ Μόχσεν, που αναγκάστηκε να πάρει την οικογένειά του και να φύγουν από τη Συρία θα έχει αίσιο τέλος. Μια συνέντευξή του πατέρα στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» ήταν η αφορμή για να καταλήξουν όλοι στην Ισπανία, όπου αναμένεται να φτάσουν απόψε το βράδυ, ενώ ο Οσάμα βρήκε ήδη δουλειά: θα προσληφθεί στις ακαδημίες της Χετάφε, καθώς και στην πατρίδα του ήταν προπονητής ποδοσφαίρου στην Αλ Φοτούβα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας!

Το χαμόγελο επέστρεψε και στο πρόσωπο του μικρού Ζαϊντ, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει σταρ της μπάλας. Τις τελευταίες ημέρες εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Προπονητών της Ισπανίας προσπάθησαν να λύσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, ώστε η οικογένεια να ταξιδέψει από την Ουγγαρία στο Μόναχο και από εκεί στη Μαδρίτη. Θα τους προσφερθεί κατάλυμα και όσο το δυνατόν συντομότερα θα πιάσει δουλειά στον ισπανικό σύλλογο ο πατέρας, ενώ θα γίνουν και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ταξιδέψουν στην Ισπανία και η σύζυγος του Οσάμα και τα άλλα δύο παιδιά του.

«Η Ισπανία μοιάζει σαν όνειρο για εμάς» ανέφερε στη συνέντευξή του ο Οσάμα, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ισπανία οδικώς, καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για την έκδοση διαβατηρίου. Από την άλλη, οι άνθρωποι της Χετάφε εξέφρασαν από τη πρώτη στιγμή διάθεση να βοηθήσουν την οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ δεν αποκλείουν στο άμεσο μέλλον να βοηθήσουν με ανάλογο τρόπο και άλλους Σύρους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις