Τα μικρά και πικάντικα των εφημερίδων…

Kαθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε πρωί στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Τουλάχιστον απογοητευμένος ο Κούτρης από τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μπακ είχε προ ημερών μιλήσει με τον Μαρτίνς και δεν πίστευε πως, τελικά, θα έμενε εκτός 23άδας. Προφανώς, όμως, δεν εκτίμησε σωστά τα δεδομένα και όπως καταλαβαίνει πλέον δεν ήταν και η μόνη φορά που το έκανε. Και, ξεκάθαρα -πέραν των όποιων αγωνιστικών θεμάτων- αυτό “πληρώνει”. (SPORTIME)

* Το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο (μετά τον Ιντέγε) απολαμβάνει στον Άρη ο Ντουάρτε, που είναι φανερό ότι δεν υπολογίζεται και παραμένει υπέρβαρος, όπως τον… γνώρισαν οι “κίτρινοι”. Ο Χαριστέας του μίλησε, προσπαθώντας να βρει τα κουμπιά του αλλά μάλλον μάταια. Τώρα θα προσπαθήσει να του λύσει το συμβόλαιο όμως από τη ζημία κέρδος δεν βγαίνει. Ακόμη χτυπάει το κεφάλι του ο Θόδωρος Καρυπίδης. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Γελούσαν στον ΟΦΗ με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Μεγιάδο. Από το Ηράκλειο τόνιζαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Αργεντινός αμυντικός μέσος δεν πωλε΄τιαι, καθώς αναμένεται να παίξει (και παίζει) πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρότζεκτ της ομάδας. (LIVE SPORT)

* Τον Γιώργο Δώνη τον έχουν όντως σε μεγάλη εκτίμηση στον Ολυμπιακό. Ανθρώπινα πάνω απ’ όλα. Γνωστές επίσης οι σχέσεις του με την νυν μάνατζερ των “ερυθρολεύκων” Λίνα Σουλούκου (για πολλά χρόνια δικηγόρος του). Από αυτά όμως στο να στήνουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Νότιγχαμ Φόρεστ, υπάρχει όχι απλώς τεράστια απόσταση, αλλά και ξεκάθαρη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα. Για να το πω και απλώς δηλαδή… (SPORTIME)

* Προς την πόρτα της εξόδου φαίνεται ότι οδεύει τελικά ο Μάριο Μπράνκο. Όλα δείχνουν ότι είναι απλά θέμα χρόνου η αποδοχή της παραίτησής του από τον Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή αλλαγή δεδομένων, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. (LIVE SPORT)

* Θέμα Βλάνταν Ίβιτς δεν υπήρξε για τον Άρη. Όσο πιθανώς και αν προσπάθησε να το “σπρώξει” ένα μέλος του Δ.Σ. και ανεπίσημος… επικοινωνιολόγος, δεν τέθηκε στην πραγματικότητα ζήτημα και όντως λέει αλήθεια ο Βλάνταν πως δεν επικοινώνησε κανείς μαζί του. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Κάτι… βρωμάει στην υπόθεση του Γιάννη Μασούρα. Δεν γίνεται ο ίδιος, μόνος του, χωρίς καμία έγκριση, να πήρε την απόφαση να κάνει επέμβαση, λίγες μόνο ώρες μετά τον δανεισμό του στον Πανιώνιο. Δεν γίνεται να μην το ήξεραν στον Ολυμπιακό. Προφανώς είναι απόφαση έκδηλη εκνευρισμού του νεαρού μπακ-χαφ για τον (νέο) δανεισμό του, αλλά μία τέτοια απόφαση είναι πολύ, μα πολύ σοβαρή για να λαμβάνεται αυτοβούλως… (SPORTIME)

* Πριν από καιρό, σε συνέντευξή του, ο Φύσσας είχε πει ότι, σε ανύποπτο χρόνο, ο Φερνάντο Σάντος του είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς. Αλήθεια έλεγε και δεν ήταν τυχαία εκείνα τα καλά λόγια. Ο Σάντος διατηρεί φιλική σχέση με τον Μαρτίνς και τα λένε συχνά. Μάλιστα, όπως λένε στην Πορτογαλία, μίλησε με τον προπονητή του Ολυμπιακού πριν κάνει τις κλήσεις στους Σα, Ποντένσε. (SPORTDAY)

* Όπως φαίνεται ο Αλμπάνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κωστένογλου και στο άμεσο μέλλον είναι πολύ πιθανό να πάρει τις ευκαιρίες του ακόμα και ως βασικός. Άλλωστε είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και στο πλαίσιο του ανοίγματος του ρόστερ, μπορεί να συνεισφέρει στην Ένωση. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Οι μεταγραφές θεωρητικά έχουν ολοκληρωθεί όμως στον Ατρόμητο ψάχνονται μήπως και βρούνε κάποια καλή λύση της τελευταίας στιγμής. Για τον λόγο αυτό ο Αναστασίου δοκιμάζει έναν Γκανέζο δεξιό μπακ τις τελευταίες μέρες και άμεσα θα βγάλει το πόρισμα για το αν μπορεί να ανταποκριθεί ή όχι. Εκτός όλων των άλλων, από το μυαλό των ανθρώπων του Ατρομήτου δεν έχει βγει ποτέ η πιθανή πώληση του Κιβρακίδη, οπότε θέλουν να είναι έτοιμοι για τον αντικαταστάτη του, ακόμη και στα μέσα της χρονιάς. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Η ψυχολογία του Ντέλετιτς έχει φανερά αλλάξει. Είναι χαρούμενος για το ντεμπούτο του και για το ότι υπολογίζεται από τον νέο προπονητή. Στο πλαίσιο του ανοίγματος του ρόστερ θα πάρει χρόνο και αυτό που πρέπει να κάνει ο Σέρβος είναι απλά να τον χρησιμοποιήσει προς όφελός του αλλά και προς όφελος της ομάδας. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Παντού “παίζει” η πληροφορία ότι η ΑΕΚ ψάχνει για “6άρι”. Για τη θέση που έχει Γαλανόπουλο, Κρστίτσιτς, Σιμόες και υπό προϋποθέσεις Σιμάο και Σαμπανάτζοβιτς. Με ένα ματς την εβδομάδα, πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες στις ειλογές του Κωστένογλου; Αν μί ομάδα, βέβαια, βρει κάποια ευκαιρία, καλώς θα την αξιοποίηση. Αλλά πάντα με εξέταση όλων των παραμέτρων. Εκτός και αν χτυπά για κάποιον η καμπάνα… (SPORTDAY)

* Ο Ερυθρός Αστέρας δεν δήλωσε τον Μπεν στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ διότι ουσιαστικά τον έχει μοσχοπουλήσει στους Άραβες. Ο Αφρικανός βέβαια δεν είναι ο μόνος πρώην “ερυθρόλευκος” που ανήκει στη σέρβικη ομάδα. Κι ο Μπεν μάλιστα ήθελε ο ίδιος να φύγει από τον Ολυμπιακό και να παίξει στον Αστέρα, κάτι που δεν συνέβη με τον Μάριν. Η αποχώρηση του Γερμανού δεν ήταν κάτι που επιθυμούσε, αλλά η συμφωνία δεν είχε επιτευχθεί και ο Μάριν βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στο Βελιγράδι. Σίγουρα έχει πολλούς φίλους και αναμνήσεις από τη θητεία του στους Πειριαιώτες, αλλά επίσης σίγουρα θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει στα ματς με τον Ολυμπιακό για να βοηθήσει τη νυν ομάδα του και να “αποδείξει” στην πρώην. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Μάτια για τον Μπάρκα βρέθηκαν χθες βράδυ στο Τάμπερε. Η παρουσία του κίπερ της ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει Φινλανδίας, προσέλκυσαν στο γήπεδο ξένους σκάουτς οι οποίοι παρακολουθούν με σταθερή συχνότητα τις εμφανίσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή και φροντίζουν να ανανεώσουν το report για λογαριασμό του. Το σκάουτινγκ γίνεται με τον Μπάρκα αγωνιζόμενο όχι μονάχα με τα γάντια της Ένωσης, αλλά και με τη γαλανόλευκη φανέλα. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Η επόμενη αγωνιστική μπορεί να οδηγήσει κι άλλον προπονητή στην πόρτα της εξόδου. Υπάρχουν δύο υποψήφιοι.: ο ένας θα τα βροντήσει μόνος του αν του προκύψει νέα γκέλα. Έτσι λένε όσοι τον ξέρουν. Ο δεύτερος θέλει να το παλέψει, αλλά οι γνώμες μέσα στα αποδυτήρια δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Όχι μόνο λόγω αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως επειδή οι παίκτες αισθάνονται σύγχυση από τις οδηγίες και τις αλλαγές του. (SPORTDAY)

* Ο Βασιλαντωνόπουλος ενημερώθηκε ότι επιστρέφει στις προπονήσεις και ότι είναι στα πλάνα του Κωστένογλου. Αν αναλογιστεί κανείς την περσινή γεμάτη του χρονιά, θα ήταν κρίμα να μην πάρει ούτε και φέτος μία ευκαιρία. Το σύστημα του “Κώστε” τον υποχρεώνει να έχει έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία του 27χρονου άσου. Και αυτό, διότι στο 3-5-2 ο δεξιός μπακ χαφ έχει όλη τη γραμμή δικιά του. Και το να… τρέχει πάνω-κάτω ο Βασιλαντωνόπολος το κάνει μεγάλη ευκολία. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις