Β. Κόκκας: Η Νίκη έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με τον Δωτιέα Αγιάς, η οποία διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάς και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-0, ο Βαλάντης Κόκκας μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 89.5 για το παιχνίδι, την ομάδα του, τη Νίκη Βόλου, την έδρα της Αγιάς και τη βελτίωση που παρουσιάζει ο Δωτιέας. Αναλυτικά οι δηλώσεις 23χρονου αμυντικού, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νίκη Βόλου:

«Θεωρώ ότι κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση. Μπορεί να παρέμειναν κάποιοι παίκτες από πέρσι, αλλά είμαστε καινούρια ομάδα και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πιστεύω ότι ήμασταν σοβαροί και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας.

Έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Νίκη Βόλου. Η Νίκη είναι μια καινούρια ομάδα. Ακόμα φτιάχνεται και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σαφώς και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα, αλλά επειδή την παρακολουθώ, πιστεύω ότι θα έχει μία πάρα πολύ καλή πορεία. Στόχος για τη Νίκη είναι η άνοδος, ενώ για την Αγιά η παραμονή στην κατηγορία.

Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε σοβαρή και δυνατή ομάδα, η έδρα μας πρέπει να γίνει απόρθητο κάστρο. Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τη δουλειά μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις