Νίκη Βόλου: Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20

Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2019-20 και τον τρόπο προμήθειάς τους, αφορά η πρώτη ανακοίνωση που αναρτάται στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 50€, για οργανωμένους και άνεργους, έως 500€ τα VIP. Η νέα κατηγορία που προκύπτει τη φετινή σεζόν είναι αυτή του οικογενειακού διαρκείας που κοστίζει 120€. Έδρα της Νίκης θα είναι οριστικά το γήπεδο της Νεάπολης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας εξασφαλίζετε τη θέση σας στο γήπεδο της Νεάπολης για όλους τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ -Φούτμπολ Λιγκ (13 αγώνες), Κύπελλο Ελλάδας και όλα τα φιλικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Basic €100

  • Blue €50 Αφορά τα μέλη των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας, τις γυναίκες, ανέργους και φοιτητές. H αγορά τους θα γίνενται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας, με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγραφων (κάρτα ανεργίας ή φωτοτυπία βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και αστυνομική ταυτότητα). Τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων θα διατεθούν μέσω των συνδέσμων της ομαδας.

  • Gold €200 & VIP €500 Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των δύο παραπάνω κατηγοριών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου της Νεάπολης και να απολαμβάνουν προνόμια κι υπηρεσίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς από την ΠΑΕ.

  • Family €120 Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΕ θέτει ως βασικό της στόχο την επιστροφή των οικογενειών στο γήπεδο και τη δημιουργία νέας γενιάς φιλάθλων. Για το λόγο αυτό εισάγει το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας που αφορά τους γονείς και παιδιά (έως 17 ετών) μιας οικογένειας, ανεξάρτητα με τον αριθμό των μελών της.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι αιτήσεις για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής 8/9/2019, στο χώρο του βοηθητικού του Πανθεσσαλικού Σταδίου, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Θησέα Αγριάς και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Από Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, οι αιτήσεις για την απόκτηση των εισιτηρίων θα γίνεται στα γραφεία της ομάδας μας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (καθημερινά, εκτός Σ/Κ, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.).

Για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο, το ΑΜΚΑ και προσωπική διεύθυνση email, καθώς από τη φετινή χρονιά τα εισιτήρια θα εκδίδονται κατά βάση σε ηλεκτρονική μορφή. Για όσους δεν διαθέτουν προσωπική διεύθυνση email θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης του εισιτηρίου σε έντυπη μορφή.

Σύντομα, θα είναι δυνατή η προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας και μέσω του e-shop της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΕ. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις