Επικράτησαν τα φαβορί

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η πρώτη ημέρα του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, που ξεκίνησε χθες στα γήπεδα της Μαγνησίας. Σόλων, Αριστοτέλης και Δράκων που ανήκουν στις ισχυρότερες ομάδες του Πρωταθλήματος, αφού συνήθως φθάνουν ψηλά στη διοργάνωση επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα.

 Στον πρώτο όμιλο, ο Σόλων του Δ.Σ. Αθηνών δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Καλαμάτας, με το ευρύ 5-1, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Αερινού.

Στο Ε.Α.Κ. ο πρωταθλητής Αριστοτέλης ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά του για το three-peat, αφού επικράτησε της Ροδόπης, σε ματς για το 2ο όμιλο, με σκορ 2-0, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. 

Στα Κανάλια, σε ματς για τον 3ο όμιλο, ο Δράκων δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη Λάρισα και λυτρώθηκε στο 90΄, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. 

Το πιο αμφίρροπο ματς διεξήχθη στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ. και βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα του Πειραιά, που επικράτησε με σκορ 2-1 της κατερίνης, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους “8”.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Σόλων – Καλαμάτα 5-1

Ημίχρονο:1-1

Σκόρερ: 1-0 Λυσάνδρου, 1-1 Καρμοιράντζος, 2 -1 Παπουλίδης, 3-1 Λυσάνδρου, 4-1 Λαδακάκος, 5-1 Λυσάνδρου

Αριστοτέλης – Ροδόπη 2-0

Ημίχρονο: 1-0

Σκόρερ: Νικολαΐδης, Νίκας

Δράκων – Λάρισα 1-0

Ημίχρονο: 0-0

Σκόρερ: Πετρακόπουλος 90′

Πειραιάς – Κατερίνη 2-1

Ημίχρονο: 2-0

Σκόρερ: Ιωσηφίδης, Καπρέλης / Παπαγιάννης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις