“Τσέκαρε” Τόρες, Τσίκα και τις… ρεζέρβες ο Φεράντο

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να εξάγει ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, από το φιλικό που έδωσε η ομάδα του με τη Βέροια. Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε σε πρώτη φάση να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Χοακίν Τόρες και Σέρτζιο Τσίκα, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.
Επίσης, κάτω από τα δοκάρια κάθισε για 70 λεπτά ο Νίκος Μελισσάς, ο οποίος και αυτός αποκτήθηκε λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Οι Τόρες και Τσίκα έδειξαν πως είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, χρειάζεται ωστόσο να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον και να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού που έχει περάσει στην ομάδα ο Χουάν Φεράντο. Ειδικά ο Τόρες, που προέρχεται από ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Αργεντινής και αγωνίζεται για πρώτη στην Ευρώπη.
Από εκεί και πέρα η τεχνική ηγεσία έκανε μόλις τρεις αλλαγές, χρησιμοποιώντας συνολικά 14 παίκτες. Όλοι οι θεωρητικά βασικοί έμειναν στο Βόλο, καθώς το φιλικό με τη Βέροια είχε σκοπό να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές που είχαν ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής, μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Με την ομάδα αγωνίστηκαν και οι νεαροί Κυζιρίδης και Κορέλας, οι οποίοι προπονούνται καθημερινά με την ομάδα και έχουν αγωνιστεί με την Κ19 του συλλόγου στα δύο πρώτα παιχνίδια του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις