Νίκη Βόλου: Οι προπονητές της κολύμβησης

Τους προπονητές των τμημάτων ανακοίνωσε η κολύμβηση της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά:

Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ανακοινώνει ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την ευθύνη της αγωνιστικής ομάδας έχει ο καταξιωμένος προπονητής κ. Στάθης Μέμος με βοηθό τον κ. Αχιλλέα Βλιώρα  που συμμετείχε στο προπονητικό team της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα επί δύο συνεχόμενα χρόνια.

Φέτος την ευθύνη της προαγωνιστικής ομάδας, έχει ο καταξιωμένος στη συνείδηση όλων κι εκ των βασικών συντελεστών του περσινού θριάμβου κ. Δημήτρης Αδαμόπουλος σηματοδοτώντας την πρόθεση του Συλλόγου για σημαντική αναβάθμιση του εν λόγω τμήματος.

Στα τμήματα Ακαδημιών – Αθλητισμού – Εκμάθησης (μικρή πισίνα) προπονητές θα είναι οι κ.κ. Δημοσθένης Καλύβας, Γεωργία Νταβατζίκου και Ειρήνη Μπέλλου.

Η κ. Γεωργία Νταβατζίκου θα συμμετέχει και στο βασικό προπονητικό σχήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης του συλλόγου και η συμμετοχή της στην εκμάθηση σηματοδοτεί την προοπτική που αφορά στην ενιαία δομή στο τμήμα εκμάθησης και την δυνατότητα μέσα από εξειδικευμένους προπονητές, να παρέχεται η δυνατότητα ώστε να ανακαλύπτονται ιδιαίτερες ικανότητες των παιδιών και η προτροπή ενασχόλησης με κλασική ,καλλιτεχνική ή υδατοσφαίριση στο άμεσο μέλλον, καθώς κι ανίχνευσης ιδιαίτερων  κολυμβητικών δεξιοτήτων.

Στο τμήμα ενηλίκων προπονητές είναι οι κ.κ.Ειρήνη Μπέλλου και Δημοσθένης Καλύβας.

Στο τμήμα BABY SWIMMING κι Αποκατάστασης προπονήτρια η κ. Ειρήνη Μπέλλου.

Στη γραμματεία του συλλόγου στο κολυμβητήριο θα είναι και φέτος η κ. Βάσια Τσιάρα.

Η νέα προπονητική σύνθεση της ομάδας, έχει τα ποιοτικά εκείνα στοιχεία, που την καθιστούν μια από τις σημαντικές αξίες μας, γι αυτή τη νέα κολυμβητική χρονιά, ενώ το προπονητικό team σε όλα τα επίπεδα, καθιστά την συνέργεια μεταξύ των τμημάτων, βασική σταθερά, στα πλαίσια της ταυτότητας της ομάδας μας.

Οι εγγραφές θα συνεχίζονται στη γραμματεία του συλλόγου που θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο χώρο του κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας και ώρες 15:00- 20:00 

 Σας περιμένουμε στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, “Β. Πολύμερος”. Πληροφορίες στη γραμματεία του Τμήματος, κ.Βάσια Τσιάρα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974941072.

Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων ξεκίνησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο . Συνεχίζουμε από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο κολυμβητήριο.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και των εφόρων ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς καλή κολυμβητική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις