Θεοδοσιάδης: Είμαστε σε καλό δρόμο

Μοιράσου το άρθρο

Φανερά ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Βόλο, ο προπονητής της«Βασίλισσας» Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στο kerkidasport.gr.

Είπε συγκεκριμένα:

«Την Παρασκευή ήταν το τελευταίο μας φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο μία ομάδα υψηλού επιπέδου και έτσι ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας με τα φιλικά.

Είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της ομάδας. Από την αρχή μέχρι σήμερα δουλέψαμε πάρα πολύ και γι΄αυτό είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ενώ υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Από την Δευτέρα πλέον μπαίνουμε σε επίσημες υποχρεώσεις με τους αγώνες του θεσμού του κυπέλλου το Σαββατοκύριακο και θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, με όποιον αντίπαλο κληρωθούμε.

Το καλό, στην όλη προσπάθεια που γίνεται από όλους μας, με εξαίρεση την περίπτωση του Ταϊρη, είναι ότι δεν έχουμε κανένα σοβαρό τραυματισμό.

Όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής, οι παίκτες ανταποκρίνονται και αυτό φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι, στο οποίο είχαν καλή αμυντική συμπεριφορά, ενώ επιθετικά δημιούργησαν προϋποθέσεις και για άλλα τέρματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις