“Χορταστικό” παιχνίδι στην αναμέτρηση Αγχίαλος-Δήμητρα

Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι η Δήμητρα νίκησε με 5-4 την Αγχίαλο εκτός έδρας, με τις δύο ομάδες να είναι εύστοχες στην επίθεση. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Κλουκουτάρας άνοιξε το σκορ τη Δήμητρα. Στο 8΄ο Κοντοβάς έκανε το 0-2. Η Αγχίαλος αντέδρασε και με χατ τρικ του Καραγιώργου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Ο επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε στο 25’, 33’ και 38’. Η Δήμητρα έφτασε στο 3-3 με τον Καρρά στο 41’ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα τρία τέρματα. Με αυτογκόλ η Αγχίαλας στο 55’ ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο, η ομάδα της Ευξεινούπολης δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με γκολ των Θωμαΐδη στο 65’ και Κοντοβά στο 75’ πήρε τη φιλική νίκη.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Καγιάννης, Κουλάκογλου, Στεργιόπουλος, Λάζογλου, Μαγιόγλου, Δαμάσκος, Στεργίου, Τσέλιος, Τσάκαλος, Νούσιας, Καραγιώργος. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Απριγιάν, Σγατζής, Σταφυλάς, Αρμάγος, Κουτσοκέρας.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Φαράντος, Στεργίου, Καρράς, Στεφανής, Χονδρογιάννης, Θωμαΐδης, Κατής, Κρανάς, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς. Έπαιξαν και οι: Τσιλίγκος, Πρατής, Γουργιώτης, Ζαντιώτης, Μπασαγιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις