Blue Club: Ο λαός της Νίκης να δείξει τη δύναμή του

“Ήρθε η ώρα ο λαός της Νίκης μας να δείξει τη δύναμή του” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Blue Club, καλώντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, τόσο με τη φωνή όσο και οικονομικά. Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Βαγγέλη Πανταζόπουλου.

Η ανακοίνωση:

Η λέσχη φίλων Νίκης Βόλου “Blue Club Π. Ντοκούζης 1985 – Θύρα 3, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και με όποιο τρόπο μπορεί μέσα και έξω από τα γήπεδα τη ΝΙΚΑΡΑ μας. Βλέποντας την αξιόλογη και σκληρή δουλειά (προς το παρόν τουλάχιστον) που γίνεται από πλευράς διοίκησης καλούμε όλο τον κόσμο να σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια της ομάδας μας. Ήρθε η ώρα ο λαός της Νίκης μας, να δείξει τη δύναμη του, με παρουσία στις κερκίδες όπου κι αν παίζει και ενισχύοντας την με φωνή αλλά και οικονομικά αγοράζοντας κάρτες διαρκείας.
Ενημερώνουμε λοιπόν ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές νέων μελών του συνδέσμου μας για τη νέα χρονιά και τα μέλη μας μπορούν να περάσουν από το σύνδεσμο να προμηθεύονται τη βεβαίωση για τις κάρτες διαρκείας Blue στην τιμή των 50 ευρώ.
Από τις στάχτες μας ξαναγεννιόμαστε!
Όλοι δίπλα στη ΝΙΚΑΡΑ!
Υγ: Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και συλλυπητήρια στις οικογένειες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Βαγγέλη Πανταζόπουλου που μας άφησαν για το μεγάλο ταξίδι. Ήσασταν δύο από μας κοντά στη Νίκη ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Καλό ταξίδι Βαγγέλη.
Καλό ταξίδι Λαυρέντη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις