Ισαάκ Χοβέ: Με πολλή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Θησέα, εμφανίστηκε ο Ισαάκ Χοβέ στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε επίσης πως με πολλή δουλειά η ομάδα θα είναι έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισαάκ Χοβέ:

«Στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες για να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται και αν είναι έτοιμοι. Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν δοκιμαστικό και βάλαμε κάποιους παίκτες για να τους δοκιμάσουμε ενώ στο δεύτερο χρησιμοποιήσαμε παίκτες που θεωρητικά είναι βασικοί. Είχαμε περισσότερη ποιότητα και ταχύτητα.

Σιγά, σιγά οι παίκτες γίνονται καλύτεροι με τις προπονήσεις. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ αμυντική ομάδα που αγωνίζεται με πέντε παίκτες στην άμυνα. Θα αναλύσουμε τον αγώνα και θα δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μου στις προπονήσεις. Χρειάζεται να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και ρυθμό στους αγώνες και στις προπονήσεις για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και στο γήπεδο μέσα. Κάνανε κάποια λάθη αμυντικά αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα διορθώσανε»

Σχετικά με τους παίκτες που δοκιμάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο και κατά πόσο έμεινε ευχαριστημένος από αυτούς.

«Θα το εξετάσουμε ως ομάδα για να αποφασίσουμε αν θα κρατήσουμε κάποιους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές»

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος

«Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Χρειάζεται να παίξουμε περισσότερους αγώνες, χρειαζόμαστε ρυθμό αλλά πρέπει να είμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας»

Για το αν θα δώσει η ομάδα κάποιο πιο δυνατό φιλικό στη συνέχεια

«Είμαστε σε κάποιες συζητήσεις και θα ενημερώσουμε τα ΜΜΕ, Δευτέρα ή Τρίτη. Βέβαια, θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις για το Κύπελλο»

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Κώστα Κυριακίδη

«Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει πάρα πολύ»

Για την εικόνα της Νίκης στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μία ομάδα που έχει αρχίσει προετοιμασία τρεις εβδομάδες νωρίτερα

«Είμαστε πίσω φυσικά ως ομάδα. Με καλό ποδόσφαιρο και πολλή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι»

Για τους Καμπαγέρο και Βοσνιάδη που δεν αγωνίστηκαν

«Θέλουμε να προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν κάτι ανησυχητικό απλά θέλουμε να προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές και να τους έχουμε έτοιμους στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Δεν έχουν κάτι σοβαρό»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις