Μάγγος: Θα είμαστε υπολογίσιμη ομάδα

Για το φιλικό με τον Εργοτέλη μίλησε ο Γιάννης Μάγγος, σημειώνοντας ότι βγαίνει πιο έντονα στην ομάδα του η κούραση από την προετοιμασία.

Όπως επισήμανε ο προπονητής του ΟΦΙ το βάρος της προετοιμασίας πέφτει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο να είναι η ομάδα έτοιμη τότε και συμπλήρωσε πως τα πρώτα δείγματα της ομάδας του δείχνουν πως θα είναι υπολογίσιμη αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΟΦΙ έχουν ως εξής:

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας με τις προπονήσεις να είναι δυνατές και η κούραση μεγάλη. Είναι λογικό την δεδομένη χρονική στιγμή να μην έχουμε φρεσκάδα και τα πόδια των παικτών να είναι βαριά. Η κούραση βγαίνει πιο έντονα και δεν έχουμε ανάλογη απόδοση. Ολοκληρώθηκε μια δύσκολη βδομάδα με τρία παιχνίδια, Σάββατο Τετάρτη Κυριακή. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, σίγουρα θέλουμε ακόμα δουλειά αλλά με βάση τα δείγματα που έχουμε, δείχνουν ότι φέτος θα είμαστε μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα. Από εδώ και στο εξής ρίχνουμε όλο το βάρος στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις