Προπονητής στην Κ17 του Ολυμπιακού ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής

Σε μια ιδιαίτερης σημασίας συμφωνία για την Κ17 ποδοσφαίρου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού σύναψε συμφωνία για επιστημονική συνεργασία με τον Dr. Ζήση Παπανικολάου, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο γνωστικό αντικείμενο Ειδική Προπονησιολογία Ποδοσφαίρου.
Ο dr Ζήσης Παπανικολάου είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου master στις αθλητικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο TEMPLE της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Προπονητής στην Κ17
ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής
Παράλληλα ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε και στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας για την ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Μαργαρίτη Καλαϊτζή.
Ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής γεννήθηκε στο Βόλο το 1993 και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA B.
Έχει συνεργαστεί με τις ομάδες ΑΕ Βόλου-Διμηνίου, Αγία Παρασκευή και ΑΟ Δήμητρα-Απόλλων Τρικάλων για προπόνηση σε παιδιά ηλικίας 8-10 ετών, ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον ΑΟ Αμπελιάς Φαρσάλων.
Την περασμένη χρονιά ήταν προπονητής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας στην Αθήνα.

Συγκέντρωση στα γραφεία
την Τρίτη 10/9 και ωρα 19.00
Σε συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος όροφος στα Παλαιά του Βόλου καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ17, προκειμένου να γνωριστούν με τον επιστημονικό συνεργάτη της ομάδας dr. Ζήση Παπανικολάου και τον προπονητή κ. Μαργαρίτη Καλαιτζή, στην οποία μπορούν να παρευρεθούν και όσοι εκ των γονέων επιθυμούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις