Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό Β. για την κλήρωση

Με μια πρώτη ματιά η κλήρωση του Ολυμπιακού Βόλου στο κύπελλο μπορεί να χαρακτηριστεί καλή. Πρώτον, γιατί θα δώσει δύο ματς στο Βόλο και ένα εκτός (πέρυσι έπαιξε τα δύο από τα τρία παιχνίδια εκτός έδρας). Δεύτερον, θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική τον ΠΑΟΚ…

…με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μην «καίγεται» για τη νίκη, στην περίπτωση που νωρίτερα κερδίσει Πανθρακικό και Χανιά.
Τρίτον, από εμπορικής πλευράς ο ΠΑΟΚ προσφέρεται για να κόψει εισιτήρια η ΠΑΕ, ενώ αναμένεται να υπάρξει και μεγαλύτερη κινητικότητα όσον αφορά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μετά και τους αντιπάλους που έβγαλε η κληρωτίδα στο Κύπελλο για τον Ολυμπιακό.
Διοικητικοί κύκλοι σχολίαζαν θετικά την κλήρωση και πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης (προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου).
Ο Ολυμπιακός εφόσον πάρει τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια, με Χανιά εντός και Πανθρακικό εκτός, θα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Βόλο.
Δίνεται η δυνατότητα στον Ολυμπιακό να προχωρήσει φέτος στο Κύπελλο, ωστόσο, όλα αυτά θα τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο, όταν και θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις