Στις 15 Σεπτεμβρίου ο 5ος αγώνας Δρόμου Καλών Νερών

Ένας σημαντικός αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον 5ο αγώνα δρόμου Καλών Νερών που θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10.00 το πρωί, με εκκίνηση και τερματισμό στην παραλία των Καλών Νερών.

Οι διαδρομές 5-10χλμ θα είναι ευχάριστες, τρέχοντας δίπλα από τη θάλασσα του χωριού, παράλληλα στο ποτάμι και θαυμάζοντας τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο αγώνας 500 μέτρων για παιδιά ως 12 ετών.

Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα. Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάσει των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ

-Ωρα εκκίνησης 10.00 π.μ.

-Διαδρομή 5χλμ: Εκκίνηση παραλία Καλών Νερών-Παράλληλα στο ποτάμι-2ος παράλληλος Καλών Νερών-1ος παράλληλος- τερματισμός στο σημείο εκκίνησης

-Διανομή νερού στο 2,5χλμ και 4χλμ

-Κατηγορίες: Γενική κατηγορία ανδρών-Γενική κατηγορία γυναικών

-Θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες με κύπελλα και ανθοδέσμες.

-Επίσης θα δοθεί στους 3 πρώτους άνδρες και 3 πρώτες γυναίκες μπλουζάκια από το κατάστημα Ωκεανίς souvenirs and more καλά νερά Πηλίου.

 ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΛΜ ΑΓΩΝΑ

-Ωρα εκκίνησης 10.00 π.μ.

-Διαδρομή 10χλμ: 2 στροφές η διαδρομή των 5 χλμ.

-Διανομή νερού στο 2,5χλμ, 4χλμ, 7,5χλμ, 9χλμ

-Κατηγορίες : Θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

-θα δοθεί επίσης στην γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών τα εξής δώρα από το κατάστημα dirty story στο βόλο Ιάσονος 155

ΑΝΔΡΩΝ

1ος καπέλο dirty store και δώρο 1 παντελόνι που θα παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα

2ος καπέλο dirty store και δώρο 1 βερμούδα που θα παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα

3ος καπέλο dirty store και δώρο 1 t-shirt που θα παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η καπέλο dirty Store και δωροεπιταγή -50% έκπτωση

2η καπέλο dirty story και δωροεπιταγή -50% έκπτωση

3η καπέλο dirty store και δωροεπιταγή -50% έκπτωση

Θα βραβευτούν με κύπελλα οι άνδρες των εξής κατηγοριών:

-έως 29, -30-39, -40-49, -50-59,-και 60+

Και οι γυναίκες με κύπελλα και ανθοδέσμες των εξής κατηγοριών:

-έως 39, -40 και άνω.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 500 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Ο αγώνας δε θα είναι ανταγωνιστικός και έχει σκοπό να αναδειχτεί η χαρά της συμμετοχής. Έτσι δε θα κρατηθούν αποτελέσματα. Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο με το σήμα του αγώνα. Δε θα γίνουν προεγγραφές, παρά μόνο εγγραφές πριν την εκκίνηση, και τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στη παραλία των Καλών Νερών από τις 11:00π.μ. Εκκίνηση του αγώνα στις 12:00.μ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Πρόγραμμα αγώνων

Παραλαβή αριθμών 09.00 π.μ. έως 09.50 π.μ.

12:00π.μ.  Εκκίνηση παιδικού αγώνα 500 μέτρων.

10:00 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 5χλμ + Εκκίνηση αγώνα 10χλμ

12:30 π.μ. Απονομές

-Οι δηλώσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα πατώντας στο παρακάτω link:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=bacee17580115f20ce34a3798bd0c287&l=GR&g=0

και θα κλείσουν αυτόματα στις 9-9-2019:

-Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ στα 5χλμ και 5 ευρώ στα 10χλμ και το ποσό θα κατατίθεται στον λογαριασμό:

ΠΡΟΣΟΧΗ: να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΑΓΩΝΑΣ (5χλμ-10χλμ)

Πιθανό κόστος μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εσάς τους ίδιους.

TAMIEYTHPIO-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αθηναίος Χρήστος Γεώργιος GR1601102670000026760721279

Εναλλακτικά όσοι μένουν-βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να πληρώνουν το ποσό στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη.

-Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι όσοι έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

-Χιλιομετρική αρίθμηση των διαδρομών θα υπάρχει ανά χιλιόμετρο, σήμανση με σπρέι, ερυθρόλευκες κορδέλες και εθελοντές για την σωστή καθοδήγηση των δρομέων.

-Υποστήριξη Δρομέων: Τον αγώνα θα επιβλέπουν γιατρός, πρώτες βοήθειες, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας, η Λέσχη Εθελοντών Βόλου εξοπλισμένη με απινιδωτές, εθελοντές, η τροχαία Μηλεών και μέλη της τοπικής κοινότητας Καλών Νερών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ στους δρόμους του χωριού για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών!

-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ: Eπαγγελματίες φωτογράφοι θα αναλάβουν τη δωρεάν φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των αγώνων. Το υλικό θα αναρτηθεί στη σελίδα της ομάδας “Bad Influence Greek Team” στο Facebook https://www.facebook.com/badinfluencegreekteam/

Οι αγωνιζόμενοι αποδέχονται αυτομάτως ότι παραιτούνται από κάθε διεκδίκηση δικαιωμάτων για το υλικό που περιλαμβάνει εικόνες τους.

-Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο.

-Εγκαταστάσεις για τους αθλητές: Γραμματεία στο σημείο εκκίνησης. Η φύλαξη των αντικειμένων των αθλητών γίνεται με δική τους ευθύνη, αν και θα υπάρχει επιτήρηση.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και για τους δύο αγώνες: 6974768496(Whats up) Χρήστος

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για της ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα.Υπό την αιγίδα της Τοπικής κοινότητας Καλών Νερών & Σύλλογος τουριστικής ανάπτυξης Καλών Νερών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  “Bad Influence Greek Team”, Χορηγός Επικοινωνίας RunningNews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις