Τα πλάνα του Μαρτίνς για Βόλο και Τότεναμ

Τα πλάνα του για τους προσεχείς αγώνες του Ολυμπιακού με Βόλο, Τότεναμ αλλά και Παναθηναϊκό έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από σήμερα στο Ρέντη θα επιστρέψουν τα μέλη της Εθνική ομάδας (Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και Μασούρας), ο Ομάρ και από αύριο θα τεθούν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή οι Ποντένσε και Σα.

Ο κ. Μαρτίνς έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους, οι οποίοι έχουν κάνει το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα και έχουν δείξει πως είναι ομάδα που μπορεί να κάνει «ζημιές».

Ο 49χρονος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες, κυρίως τους διεθνείς που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια ή υποχρεώσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με την Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Το πρώτο πρόσωπο που θα πάρει ανάσες είναι ο Ομάρ και στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα ο Μπρούνο Γκασπάρ. Κάτι ανάλογο ισχύει και στις περιπτώσεις των Τσιμίκα, Μπουχαλάκη και Μασούρα, με τους Κούτρη, Καμαρά και Ραντζέλοβιτς να ξεκινούν ως βασικοί απέναντι στο Βόλο.

Από την πλευρά του, ο Μεριά θα επιστρέψει μεθαύριο στην Ελλάδα και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο Σεμέδο, μία θέση δίπλα στον Σισέ θα διεκδικήσουν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις