Φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας η Νίκη

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου μειώνοντας σταδιακά τις ασκήσεις χωρίς μπάλα, δίνοντας παράλληλα περισσότερο έμφαση στις ασκήσεις τακτικής.

Οι Καμπαγέρο και Βοσνιάδης δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και ακολουθούν κυρίως ατομικό πρόγραμμα.

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας κατά το οποίο οι παίκτες πρέπει να αποκτήσουν «χημεία» μεταξύ τους, βγάζοντας αυτοματισμούς, υιοθετώντας παράλληλα την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή της. Σ’ αυτή τη φάση απαραίτητα είναι τα φιλικά παιχνίδια και στη Νίκη ήδη προγραμματίζουν το επόμενο παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι με τον Απόλλωνα Λάρισας, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (17:30). Η έδρα θα γίνει γνωστή με σχετική ανακοίνωση των δύο ομάδων. Η αρχική σκέψη ήταν να πραγματοποιηθεί στην Φιλιππούπολη, όμως φαίνεται να επικρατεί η άποψη να γίνει σε γήπεδο του Βόλου, με πιθανότερο αυτό της Νεάπολης.

(UPD 16:25) Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της διοίκησης της Νίκης Βόλου, η έδρα του αγώνα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες δύο ημέρες, με πιθανότερη αυτή του γηπέδου της Νεάπολης στον Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις